2019-2020 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERSE KAYIT İŞLEMLERİ

Diş Hekimliği Fakültesine yeni kaydolan öğrenciler de dahil olmak üzere tüm öğrencilerimiz  belirtilen tarihler arasında ÜBYS üzerinden "derse kayıt/kayıt yenileme" yapılması gerekmektedir. Buna göre öğrenciler söz konusu tarihler arasında kullanıcı adları ve şifreleri ile UBYS'ye girecektir. Şayet öğrenci için ilgili dönemde seçebileceği dersler açılmışsa bu dersleri seçerek, açılmamışsa direkt olarak " Kayıt Yenile veya Kaydımı Tamamla " butonuna basarak ders seçimi veya kayıt yenileme işlemini gerçekleştireceklerdir. Ancak borcu olanlar öncelikle borçlarını ödeyecekler ve ödeme tamamlandıktan sonra kayıt yenilemeyi tamamlayabileceklerdir. Kayıt Yenileme veya Ders Kaydı işlemi yapmayan öğrenciler ise ilgili dönemin öğrencilik haklarından yararlanamayacaklar ve yoklama ile not giriş listeleri dahil hiçbir listede görünmeyeceklerdir.

Diş Hekimliğine  yeni kaydolan öğrencilerimizin Kullanıcı Adları=Öğrenci Numaraları; Şifreleri=T.C. Kimlik Numaralarıdır.

Üniversitemiz Ortak Zorunlu Dersleri ile Üniversite Seçmeli Havuz derslerinin not değerlendirme sistemleri Bölüm derslerinizin not değerlendirme sistemine göre farklılıklar gösterebilir. İleride sorun yaşamamak adına aşağıdaki yönergelerin ilgili maddelerine göz gezdirmeniz yararınıza olacaktır.

Ortak Zorunlu Dersler Yönergesi

/Üniversite Seçmeli Havuz Dersleri Esasları