Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı web sayfasına hoş geldiniz. Protetik Diş Tedavisi, dişlerdeki, oral ve maksillofasiyal dokulardaki kayıpların biyouyumlu malzemelerle restore edilmesi ve böylece bireyin estetik görüntüsünü düzelterek oral fonksiyonlarını tekrar yerine getirmesiyle ilgilenen diş hekimliği dalıdır.

Diş Hekimliği eğitiminin ilk yılından, son yılına kadar pratik ve teorik bilgileri öğrencilere aktaran Anabilim Dalımız, aynı zamanda protez tedavi hizmetlerini de yürütmektedir. Bunun yanında diş hekimliği pratiğini geliştirmek ve ileri tedavi seçenekleri sunabilmek için bilimsel araştırmalar ve laboratuvar çalışmalar yapmaktadır.

Anabilim Dalı Başkanı

Prof.Dr Bora BAĞIŞ